Dé OndernemersCoach©


Als ondernemer/manager komt er dagelijks een flink portie stress op u af. Veel zaken regelen, lastige vragen/opdrachten oplossen en nog veel meer..

Veelal reageren ondernemers/managers met bijgestelde processen en procedures om oplossingen te genereren.. en vaak met succes op economisch vlak.. echter.. soms komt het voor dat u zich er niet prettig en alleen bij voelt.. en vaak al voor langere tijd.......

Keuzes maken en doorzetten ondanks 'de eigen interne weerstanden'. Dán pas gaat u die druk ook als stress ervaren. Sluipt 'het druk, druk, druk' binnen.

Iedereen heeft daar zijn eigen stress-level, maar wat als u tegen 'het randje loopt'?... of... er een onbalans is tussen privé en het vele werk voor uw bedrijf?

En u niet meer zelf ziet wat er aan de hand is.. misschien wel een voorstadium van burn-out?

Veel problemen liggen op persoonlijk vlak. Ingebakken in karakter en mentale vaardigheden. Op persoonlijke en zakelijke manier onderzoeken we "uw probleem", maken een analyse van de valkuilen en hetgeen u in uw bagage heeft om dit te veranderen.

U gaat aan de hand van uw eigen realistische case gerichte opdrachten doen welke u inzichten verschaffen en de benodigde verandering te weeg brengt.

Om duurzaamheid te realiseren zullen gesprekken afgewisseld worden met 'het praktisch ervaren'.


Meer weten wat Dé OndernemersCoach© voor U kan betekenen?

Neem dan met mij contact op!