Corporate Identity Strategie


Begeleiding van organisaties die met veranderen geconfronteerd worden

 

Veel kleine bedrijven staan vaak voor de moeilijke keuze…. moet ik reorganiseren?

Zo ja, wie moet er dan uit? Op welk vlak en bij welke discipline gaat het mis? Hoe ga ik dit aanpakken? Hoe zien die volgende stappen eruit? Ontslagen en hoe hou ik de rust in mijn toko? Hoe verbeter ik mijn economisch rendement?….

Kortom veel moeilijke gevoels-/gewetensvragen tegelijk, waardoor vaak een heldere strategie en visie ontbreekt. Of simpelweg vaak angsten oproepen die verlammend werken om een beslissing überhaupt te kunnen nemen.

 

De Corporate Identity Strategie (CIS) gaat uit van de samenhang tussen alle P's die een onderneming kent. Speciaal bedoelt voor de MKB eigenaar die specialist is, maar zich noodgedwongen 'met van alles en nog wat moet bezig houden' en vaak meer dan hij aankan of voor is opgeleid. Laat staan dat hij/zij het leuk vindt.  

 

De CIS maakt een analyse van uw bedrijf op de belangrijkste thema's:

Door op alle CIS thema's een heldere strategie/plan van aanpak te ontwikkelen krijgt de ondernemer INZICHT in wat voor het bedrijf belangrijk is. Op welk CIS thema ingegrepen dient te worden en hoe!

 

Indien gewenst kan Change-coach Leon die ad interim doorvoeren. Daarbij rekening houden met de factor mens in constante afweging tot resultaat.


Meer weten wat Corporate Identity Strategie voor U kan betekenen?

Neem dan met mij contact op!