Even voorstellen... Change-coach Leon


Change-coach Leon
Change-coach Leon

Change-coach!?

Een Change-coach is gespecialiseerd in het analyseren en doorvoeren van verander-processen.  Hij/zij beheerst het verander- management op alle CIS thema's én kan binnen een bedrijf / organisatie de broodnodige veranderingen ook realiseren.

Dus niet alleen 'er leuk over praten' maar ook DOEN!


Even voorstellen...

Way2Work is in 2005 opgericht door Leon Josten! 

Zijn carrière als topsporter tot 1986 heeft hem veel geleerd over de negatieve invloeden die “stress” en “prestatiedruk” op een lichaam uitoefenen.


De bekwaming op het gebied van motiveren, doorzettingsvermogen en coachen zijn heden ten dage nog steeds kwaliteiten waarmee hij werkt.

 

Zijn opleidingen en functioneren in het management vanaf begin jaren tachtig hebben hem bekend gemaakt met de zakelijke kanten van productieprocessen en -procedures alsmede omgaan met personeel en alle facetten die erop van invloed zijn. Inzicht in het afstemmen van arbeidsmarkt/situatie versus individuele kwaliteiten en kennis zijn hierdoor rijkelijk aanwezig. Een coachende en pragmatische aanpak is hem dan ook zeer eigen! Net zoals het opzetten en werken met projecten. 

 

De beroepsopleiding tot traditionele Reikimaster en zijn kennis van Chi Gong en andere oosterse leefwijzen heeft hem vaardig gemaakt op het gebied van beperkingen van de mens en met name het overkomen van deze beperkingen. Met het “balans houden tussen werk en leven” heeft hij veel ervaring opgedaan. Hoe het kan en hoe niet gaat…. ervaringsdeskundigheid hierin is groot!

 

De oosterse filosofieën en opgedane kennis van NLP en psychologie zijn naast (zelf)studie veelal doorleeft in de praktijk. “Al doende leren” is een levensweg die door zijn dynamiek veel ervaring in zich heeft. Zelf je oplossingen zoeken is dan ook je eigen overwinning! Er is niets zo mooi dan jezelf te worden! Met de baan en levenshouding die bij jou passen.

 

Productontwikkelingen en behoefteanalyse komen voort uit jarenlange ervaring met veranderingsmanagement binnen organisaties en de daarin functionerende mensen. Een doel stellen, wegen zoeken en bijstellen om dit te halen is altijd zijn streven. Prestatiegericht en progressief leren!

 

Een persoonlijke en betrokken aanpak die speciaal op uw vraag en mogelijkheden wordt afgestemd, is datgene wat je mag verwachten en krijgt. Niet dat ’100 in een dozijn verhaal’, echter meedenkend en richting gevend op die momenten dat u het nodig heeft!

 

Zijn manier is een van “no-nonsense”. Geen bombarie maar stelt dat iedereen hetzelfde is… “Respect voor iedereen zonder discriminatie!”

 

Voor diverse aanvullende disciplines zoals arbo-deskundigheid voor werkplekaanpassingen etc. is een ruim netwerk aanwezig welke benodigde deskundigheid waarborgen kan.